Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Størstedelen af online selskaber yder nu om stunder et hav af forskellige muligheder for fragt. En af dem der er mest anvendt er efterhånden pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo ekstremt smart, samt mange gange også den mest letkøbte fragttype.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig forudsat du behøver dine nye varer nu og her, så derfor er det tydeligvis centralt at du gransker den anslåede leveringsdato for det relevante produkt.

En masse e-butikker i Danmark yder levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, men vær på vagt da det er regnet ud fra at ordren aflægges forud for et givent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen afsendt forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet forretninger tilbyder portofri levering, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt sum. Derudover må man vælge den mest letkøbte leveringsversion, som oftest – uden hensyn til om du er nær Taastrup, Skive eller Lemvig – vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Folk shopper hos internet butikker

Det er jo efterhånden super uproblematisk for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige e-handler hos solbakkehaven.dk og derfor har de fleste e-forretninger set sig tvunget til at reducere salgspriserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, samt til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange love gratis fragt.

Men det kan alligevel blive fordelagtigt at undersøge et par internet handler efter udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få fat i den billigste pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre regningen ude i fremtiden.

Forinden nogen køber hos en webshop bør de for at være på den sikre side overveje netbutikkens betingelser, dog er det for det meste et omfattende arbejde.

En nemmere løsning er at kigge om e-handlen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en erklæring om at internet forhandleren overholder de gældende danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd som har megen viden om vilkårene på området. Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, hvis du får dilemmaer i processen med din handel.

Foruden dette går vi ind for at køberen er på vagt for de fundamentale betingelser gældende for ordren, f.eks. den returpolitik e-butikken tilbyder. Derfor er det også afgørende, at man når som helst beholder ens ordremail, så man en anden gang vil kunne dokumentere købet, uden hensyn til om man skal købe til en voksen eller et barn.

Trustpilot genererer immervæk fine muligheder

Trustpilot fremskaffer ret så relevante genveje til at kontrollere flere forhenværende kunders tanker og på grund af dette er det godt, at du besigtiger internet butikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook frembyder tilsvarende adskillige gunstige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed. Desuden ses nogle forretninger på nettet hvor kunder kan udforme en omtale af deres køb, som ligeledes burde bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Vejledning omkring produkter og online butikker vedligeholdes ofte, men vi kan ikke give garantier imod korrektioner der eventuelt er implementeret siden vi sidste gang opdaterede de anvendte data.